lördag 21 augusti 2010

Snart är vi 4...

Gud vad nära det är nu, igår var det precis 1 månad till BF. 1 sketen månad! Snart är han här våran andra lillkille (om vi inte sett fel då rå).

Drömmer mycket om förlossningen nu, vilket är både skrämmande och underbart. Skrämmande är det när jag drömmer att han ligger i säte och man är tvungen att göra kejsarsnitt. Det är något jag hoppas slippa, men man vet ju aldrig. För just nu ligger pöjken antingen på tvären eller med röva neråt. Får se vad barnmorskan säger på torsdag, har man otur kanske det blir vändningsförsök. Har vi tur så kommer han ta sitt förnuft till fånga och lägga sig rätt snart. Gurra var ju en duktig kille och la sig rätt redan v32. Den som lever får se, men lite orolig blir man allt.

Underbart är det när man drömmer om hur förlossningen är över och han ligger där på ens mage och är alldeles kletig och underbar. Ett litet barn till, Gustavs lillebror liksom. Sen att få ta hem honom och visa honom för Gustav. Gurra pratar redan nu massor om bebisen och längtar verkligen tills han kommer så att han får gosa med honom. Emil ska också sova i Gustavs säng, enligt Gustav då rå...

Skrämmande är det när man inte har den blekaste om hur livet kommer bli efter att han kommit ut. Men det är väl det som kallas livet, både skrämmande och underbart. Bara att leva på liksom... :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar